Noi detalii ies la iveală în Dâmbovița! Tractoristul care ar fi găsit rămășițele umane a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre acest caz, potrivit Antena 3 CNN. Polițiștii încă îl caută pe vinovat!

Citește și: Un nou caz Caracal! O fată de 17 ani a anunţat printr-un SMS că e ţinută ostatică într-o casă din municipiu. Cum a fost găsită Ana-Maria?

Ce spune bărbatul care a descoperit trupul mutilat al femeii?

Totul a avut loc vineri, când un bărbat care abia ieșise de la muncă a făcut o descoperire macabră! Mai întâi, acesta ar fi descoperit ceea ce părea fi un picior de om, așadar imediat a sunat la 112 după ajutor.

"Întâmplare a fost că ne-am oprit să mut o butelie din portbagaj pe bancheta din spate. La momentul plecării, șoferul, Chelu Adrian, a observat un picior de om pe o arătură. Într-adevăr, am mers până acolo și am constatat că într-adevăr era un picior de om. Era în putrefacţie. După adidași, asta am constatat că era un picior mic și am considerat că este o femeie. Era la câţiva metri de drum. Sacul era un pic mai la dreapta", spune bărbatul, conform sursei menționate mai sus.

Mărturie bărbat crimă Dâmbovița

Imagine reprezentativă pentru o crimă.

[Sursa foto: iStock]

Cine ar putea fi femeia decedată, dar și ce ipoteze iau în calcul oamenii legii?

Oamenii legii spun că femeia ar avea 30 de ani și că ar putea fi vorba de o tânără din București sau despre o femeie din Argeș, ambele dispărute de o lună. Momentan nu se știe exact identitatea acesteia, însă probele ADN ridicate de la fața locului au fost trimise la București pentru a putea fi cercetate.

Femeia ar fi murit în urmă cu aproximativ o lună.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Cine este femeia găsită fără viață în Dâmbovița? Aceasta avea 30 de ani și fusese dată dispărută. Polițiștii au un suspect

Anchetatorii iau în calcul atât o crimă sângeroasă, cât și un posibil accident rutier. Acum, ei caută persoanele declarate dispărute, însă nu din apropierea locului unde a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii, deoarece ar putea avea lături ascunse cu acest caz, mai informează Antena 3 CNN.

Mărturie bărbat crimă Dâmbovița

Imagini reprezentative pentru o crimă.

[Sursa foto: iStock]

Oamenii din sat sunt speriați și nu știu cine ar fi putut să facă asemenea atrocități.

”Niciun cetățean din comuna noastră nu este dat dispărut, cred și din surse, tot din surse, să spun externe, ar putea fi din județul Argeș", spune primarul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si