Close sidebar
Close sidebar

Ce mașină a ajuns să conducă un fost concurent „Puterea Dragostei”?! Este împlinit din toate punctele de vedere

Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” este mai fericit ca niciodată. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D este pe punctul de a se însura și de asemenea și-a cumpărat o nouă mașină.

Georgiana Balaban,

Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabriel Vasiliu este împlinit din toate punctele de vedere. Tânărul conduce o nouă mașină, un bolid, este alături de femeia pe care o iubește mult și are un job stabil. Viața lui Gabriel s-a aranjat după ce a participat la show-ul televizat „Puterea Dragostei”. Deși își făcuse planuri de viitor alături de Daiana Marcu, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Citeste si: Cristian Comănici, fost concurent ”Puterea Dragostei ” dă cărțile pe față. De ce nu mai vorbește fostul concurent cu Mariana

Daiana și Gabriel s-au separat, deși cei doi doreau să se căsătorească și își aleseseră drept nași pe Andreea Pirui și pe Marius Bogdan.

Tinerii au pus punct și nimeni și nimic nu i-au făcut să se răzgândească.

Citeste si: Puterea Dragostei a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe

Gabriel de la „Puterea Dragostei” și-a cerut iubita de soție

Viața lui Gabriel Vasiliu este liniștită acum. Tânărul lucrează ca pompier în Rovinari. El și-a găsit fericirea alături de o tânără brunetă pe nume Ana-Maria.

Cei doi locuiesc împreună și au planuri mari de viitor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei. S-au împăcat când nimeni nu se mai aștepta

Gabriel Vasiliu și Ana. [Sursa foto: Instagram]

Gabi și Ana au mers, de curând, în vacanță la mare. Bărbatul îi face tot timpul poftele partenerei sale. Gabriel a cerut-o de soție pe tânără, într-un stil aparte.

Citeste si: Se căsătoresc după ce pleacă de la Puterea Dragostei? Cei doi au dat vestea cea mare: „Există și inelul!”

Acum, Gabriel și-a schimbat mașina. Dacă și-a obișnuit urmăritorii să conducă numai mașini scumpe, nici de data aceasta nu i-a dezamăgit. Gabriel de la „Puterea Dragostei” conduce o mașină scumpă cu mulți cai putere.

Citeste si: Marius Bogdan, fostul concurent de la Puterea dragostei, a postat prima poză cu iubita lui! Fanii sunt în extaz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI