Prima pozitie a clasamentului este ocupata de catre cei de la Toyota, fiind cea mai cautata marca pe Google in 57 din 171 de tari. Compania japoneza conduce detasat inclusiv in numarul cautarilor lunare, capitol in cadrul caruia a reusit sa inregistreze o performanta de 7.8 milioane.

Daca ne indreptam atentia catre Romania, aflam ca cea mai cautata marca de masini este Volkswagen. Romanii au dezvoltat o pasiune pentru masinile "nemtesti", Volkswagenurile fiind masini fiabile si accesibile, fata de alte autovehicule produse in Germania, precum Mercedes sau BMW.

Din acest punct de vedere semanan extrem de mult cu spaniolii si italienii, printre altii, care au un comportament similar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Intr-un final, informatiile extrase de britanicii de la Veygo din Google mai arata si ca in doar cinci tari publicul cauta cel mai frecvent masinile produse de tara respectiva. Acestea sunt: Franta- Renault, Germania- Mercedes, India- Maruti Sazuki, Malaezia- Perodua si Suedia- Volvo.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si