Starea de sănătate a lui Florin Piersic îngrijorează o țară întreagă! În clipele în care medicii încearcă să ia o decizie în privința unei noi intervenții, Florin Piersic Jr a făcut o nouă postare pe contul său de Facebook.

Și de această dată, el a evitat să facă vreo referire la situația de față.

Ce mesaj a transmis fiul marelui actor?

Azi, 9 mai, acesta a decis să scrie despre mama lui, chiar în ziua în care s-au împlinit 7 ani de la decesul acesteia. Florin Piersic și actrița Tatiana Iekel au fost căsătoriți timp de 14 ani.

”Nu e o poză simpatică, nu e o poză de postat. E doar un instantaneu dintr-o piesă de teatru, surprins acum vreo 40 de ani. Dar are dramatism, are tristețe, are gând. Și e doar un umil fragment din moștenirea lăsată de o actriță care, întâmplător, mi-a fost mamă.

O actriță de la care am învățat atâtea lucruri. O actriță a cărei unică fericire, în ultimii ei ani de viață, era să mă vadă pe scenă. (Ironic, deja există câteva spectacole pe care nu a mai apucat să le vadă.) Șapte ani fără această actriță/mamă sunt un timp îndeajuns de lung încât rănile să se poată transforma în cicatrici.

Cel mai mult îmi lipsesc lacrimile ei de fericire, la sfârșitul unui spectacol jucat de mine. (Confirmarea. Faptul că emoția ei genuină, combinată cu bucuria de a-și vedea fiul într-o seară de teatru reușită, mă motivau să merg înainte.)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De asta, atunci când sunt pe o scenă, ea e cu mine. Mereu”, a scris Florin Piersic Jr.

Mesaj fiu Piersic

Imagine cu Tatiana Iekel.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Florin Piersic este la terapie intensivă! Starea marelui actor este gravă și ar avea momente în care nu ar fi conștient: ”Suntem într-o situație critică”

În ce stare se află Florin Piersic

Florin Piersic se află în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală. El ar fi internat pe secția de terapie intensivă, într-o stare generală gravă.

”În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București. La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 de ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă. Vom efectua investigații de laborator și imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică. Vom reveni cu detalii atunci când vom avea mai multe informații  ”,  au transmis reprezentanții unităţii medicale, într-un comunicat de presă. 

Mesaj fiu Piersic

Imagine din timpul transferului actorului la București.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Cine este asistentul veterinar găsit mort în mașină? Bogdan ar fi suferit o decepție în dragoste

Momentan nu se știe dacă actorul va fi supus unei noi intervenții pentru îndepărtarea protezei de la genunchi. În ziua de Paște, acestuia i-au fost îndepărtate sondele stimulatorului cardiac.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si