Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Leu! Campionul ar fi fost internat de urgență la spitalul Fundeni din Capitală, informează Observator.

Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital?

Acesta ar fi suferit inițial o nouă intervenție chirurgicală la Hunedoara, din cauza unei complicații legate de cancerul de colon. Apoi, medicii de acolo au hotărât să-l transfere la București, chiar la spitalul Fundeni unde a fost și operat în anul 2014, mai scrie sursa citată mai sus.

Mihai Leu a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au urat gânduri bune pe pagina sa de Facebook.

”Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu”, a scris acesta.

Mihai Leu Fundeni

Imagine cu Mihai Leu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Când va fi înmormântată Naomy? Ultimele detalii despre repatrierea în țară din Germania: ”Ea a iubit țara ei”

Cum a primit campionul diagnosticul dur?

Mihai Leu s-a simțit confuz în momentul în care a primit vestea tristă. Prima persoană căreia i-ar fi spus că are cancer a fost soția lui, care a avut nevoie de câteva momente pentru a se liniști, înainte de a-i spune că îi va fi alături orice ar fi.

”Este ceva ce nu știi exact, nu știi de unde vine, nu știi exact ce trebuie să faci, dar am avut noroc. Prima persoană căreia i-am spus despre problema mea a fost normal, soția mea și bineînțeles că și ea a fost șocată, dar na, după ce bineînțeles a fost un moment dificil, dar după ce s-a potolit a zis ”Ok, o să trecem împreună peste asta!”.

După aceea l-am sunat pe domnul profesor Irinel Popescu și am avut așa un noroc extraordinar. I-am spus că am o problemă și mi-a spus ”Cu cine?”. Dânsul îl operase și pe tatăl meu”, a explicat el în emisiunea ” 40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mihai Leu Fundeni

Imagine cu Mihai Leu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care este cea mai mare frică a maestrului Florin Piersic? Dezvăluirea i-a șocat pe toți: ”Mie îmi e frică de moarte”

Deși temător, el a fost operat la Fundeni, asta după ce câteva zile a fost plecat din țară să arbitreze niște meciuri.

 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si