Prințul William a vorbit pentru prima dată public, după ce soția sa dat anunțul despre boala gravă de care suferă, informează  The Mirror. Acesta a ținut să le transmită în primul rând un mesaj de condoleanțe familiilor îndoliate care au pierdut soldații în teatrele de război. Mesajul vine cu o zi înainte ca William să se întoarcă la îndatoririle oficiale. 

Care a fost mesajul Prințului William?

Totul a fost scris într-o prefață pentru o serie de ghiduri dedicate veteranilor militari.

„Vă rog să știți că nu sunteți singuri. Este esențial ca vocile celor îndoliați, trecuți prin această experiență a sinuciderii celor dragi lor, să fie auzite. Nu există o limită de timp pentru procesarea durerii, dar Catherine (n.r. – Kate Middleton) și cu mine am întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și cunoaștem puterea care vine din împărtășirea experiențelor, chiar și în cele mai tragice circumstanțe ”, a scris William.

Mesaj Prințul William

Imagine cu Kate Middleton și Prințul William.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Casa regelui Charles din Viscri, redeschisă pentru vizitare! Ce îi așteaptă pe turiști? "Mă simțeam intrat într-o lume suprarealistă"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, acesta va vizita o organizație caritabilă de distribuție a surplusului de alimente, după care va merge la un centru de tineret, mai informează sursa citată mai sus. El va trebui să facă toate acestea, deoarece soția sa are de urmat un tratament pentru cancer.

Cuplul princiar a petrecut vacanța de Paște la reședința Amner Hall, din Norfolk, deoarece nu s-au putut deplasa din cauza chimioterapiei.

Ei nu au luat parte la slujba din Duminica Învierii, de la Castelul Windsor.

„Acest lucru a fost, desigur, un șoc uriaș, iar William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteți imagina, mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a începe tratamentul împotriva cancerului. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine”, este mesajul prin care prințesa a anunțat diagnosticul dur.

Mesaj Prințul William

Ea este Kate Middleton.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Kate Middleton, neînfricată în fața diagnosticului crunt. Deși are cancer, Prințesa de Wales a arătat că are puterea unei viitoare regine: „Cu capul sus, ea dă dovadă de determinare și rezistență”

Și Regele Charles al III-lea a fost depistat cu cancer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si