Tatăl Florentinei face declarații uluitoare care ar putea face lumină în cazul morții tinerei de 21 de ani. Bărbatul mărturisește că tânărul decedat în accident i-ar fi urmărit fiica, zile întregi în fața blocului.

În ziua în care tânăra în vârstă de 21 de ani și-a găsit sfârșitul, aceasta ori a plecat în grabă de acasă, ori ar fi fost răpită. Oamenii legii i-au găsit în autoturismul parcat lângă bloc ţigările, cheile de la casă şi rucsacul. 

Ce mesaj emoționant a lăsat de Florentina, tânăra de 21 de ani găsită moartă pe câmp? Nimeni nu se aștepta la asta 

Citeste si: Tragedie în Nistorești! Un copil de un an s-a stins din viață după ce s-a jucat cu un încărcător de telefon

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trupul neînsuflețit al Florentina a fost găsit pe un câmp din comuna Frumoasa, acolo unde ar fi fost înjunghiată. Cel care a descoperit-o pe tânăra în vârstă de 21 de ani  este actualul iubit, scrie observatornews.ro. 

Florentina a postat un mesaj cu totul neașteptat cu doar câteva zile înainte să se stingă din viață

Polițiștii care se ocupă de caz merg pe varianta că cel care i-a fost călău Florentinei ar fi fostul iubit.

Imediat după ce a comis crima, tânărul ar fi fugit şi ar fi intrat cu maşina, în mod intenționat, într-un copac. Tânărul s-a stins din viață la scurt timp după impact.

Citeste si: Un bărbat este de negăsit după ce a plecat la cules de ciuperci. Cei de la Salvamont Maramureș au plecat în căutarea lui

Ce mesaj emoționant a lăsat de Florentina, tânăra de 21 de ani găsită moartă pe câmp? Nimeni nu se aștepta la asta 

De asemenea, anchetatorii sunt de părere că motivul care a dus la o asemenea tragediei ar fi gelozia.

Tânărul în vârstă de 25 de ani nu ar fi putut accepta ideea că Florentina s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat. Individul o teroriza cu telefoane şi o urmărea fără încetare.

Cu doar câteva zile înainte ca Florentina să-și găsească sfârșitul, aceasta a postat un mesaj pe contul său de socializare: "Să alegi mereu omul care îți liniștește furtunile din suflet!", scrisese ea.

Citeste si: Două străzi din Capitală au fost închise, după ce un tânăr și-a bătut tatăl și s-a urcat pe un acoperiș


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si