Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ce modele de unghii preferă vedetele noastre? Dana Săvuică alege mereu modelele foarte scurte și culorile care exprimă vacanță

Mâinile unei femei sunt cartea ei de vizită. Manichiura este un element important, care atrage atenția. Care sunt formele, culorile și modelele preferate de vedete aflăm acum.

Redactia Stirile Kanal D,

Ce modele de unghii preferă vedetele noastre? Dana Săvuică alege mereu modelele foarte scurte și culorile care exprimă vacanță

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când vine vorba de formele și culorile purtate pe unghii, vedetele noastre sunt la extreme: în timp ce unele preferă extravaganța, altele adoptă stilul natural.

Ce modele de unghii preferă vedetele noastre

Deea Codrea, influencer: „Am așa maxim 4 nuanțe: alb, nud și roșu din când în când și poate că negru sau ceva maro închis. Nu o să mă vezi cu chestii colorate sub nicio formă.”

Roxana Nemeș, cântăreață: „Chiar sunt adepta naturalului, încerc să mai pun o culoare, dar nu mă regăsesc și atunci mergem pe nud sau când am o perioadă cu foarte multe concerte sau activități în care mi se pare că se potrivesc foarte bine cele oglindă, argintii.”

Roxana Nemeș preferă culorile naturale care se potrivesc oricărei ținute.

În plus, vedeta acordă importanță și îngrijirii pielii mâinilor, care este foarte sensibilă. Roxana aplică săptămânal un tratament de exfoliere, pentru a menține elasticitatea și luminozitatea pielii.

Citește și: VIDEO- Aranjamente florale în culorile toamnei. Florile au devenit un element foarte important în organizarea unei nunți

Însă nu toate vedetele preferă culorile naturale și neutre.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alexandru Dumitru, câștigătoare „Bravo, ai stil”: „Uite-mă astăzi am unghii albastre. Sunt adepta roșului și port doar roșu pe unghii doar la emisiune a trebuit să tot schimb.”

Alexandra, tânăra care a câștigat al 8-lea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, recunoaște că preferă să își facă singură manichiura, fără ajutorul specialiștilor.

Alexandru Dumitru, câștigătoare „Bravo, ai stil”: „Să știi că eu îmi fac unghiile și întotdeauna oamenii m-au întrebat cum reușesc să faci asta, m-am învățat să fac asta, am furat meserie de la saloane de-a lungul timpului.”

De altfel, cele mai multe dintre doamnele și domnișoarele din showbizz aleg variante de manichiură care să se potrivească activităților pe care le desfășoară. Spre exemplu, Dana Săvuică este foarte activă în online, iar pentru genul acesta de ocupație are nevoie de un anumit stil în manichiură.

Dana Săvuică, influencer: „Uite mie îmi place să țin unghiile mai scurte, ușor pe modelul pătrățos, pentru că eu folosesc foarte mult telefonul, fac filmulețe, editez. În ceea ce privește oja îmi plac foarte mult culorile care exprimă vacanță: albastru, portocaliu, verde, galben, corai.”

Pasionată de culori este și Ioana Vișănescu, care își permite să adopte modele îndrăznețe și culori intense.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ioana Vișănescu, influencer: „Am început să-mi fac unghiile foarte colorate și cu foarte multe modele, zici că am 18 ani.”

Toamna aceasta, imaginația nu are limite. Chiar dacă nuanțele la modă sunt cele în tonurile pământului, modelele abordate pot fi nenumărate, în funcție de creativitatea fiecăruia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI