Mai exact, la azilul de bătrâni din Ghermănești, acolo unde, la sfârșitul lunii martie, Zina Dumitrescu și-a dat ultima suflare, Ion casian, bărbatul care i-a stat alături în ultimii opt ani a decis să facă un mic monument care să le amintească tutror celor de acolo de marea creatoare de modă.

Citeste si: Dezvăluiri EXCLUSIVE despre Zina Dumitrescu! Ce s-a întâmplat la pomana de șase luni a creatoarei de modă! Cum a reușit fiul ei să revolte pe toată lumea cu reacțiile sale

Citeste si: Cum a refuzat Zina Dumitrescu să fie stilista Elenei Ceauşescu: „Eu sunt nebună, îi spun să-și tundă cocul ăla de cuib de cuci din cap”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Deși ar putea valora milioane, brandul ”Zina Dumitrescu” nu e înregistrat la OSIM! Fiul creatoarei: ”N-am vrut să mă implic, mi-a zis să-mi văd de treaba”! DEZVĂLUIRI

”Am făcut acel monument pentru că ne mai amintește de ea și de cum era Zina Dumitrescu. Era un om deosebit de bun, pur, care avea totdeauna un cuvânt bun pentru cei din jur.

De aceea am pus o placă memorială”, ne-a spus Ion Casian. Mai mult, ne-a mărturisit bărbatul, a avut grijă ca la monumentul închinat Zinei Dumitrescu să planteze floarea ei favorit. ”Ne spunea întotdeauna că îi plac liliecii, mai ales cei albi. Iar ea, cum a murit în primăvară, nu a mai apucat să îi vadă încă o dată, așa că am plantat noii o tufă de liliac alb acolo.
Este în memoria ei, o floare care să ne amintească cu frumusețea ei de sufletul minunat al Zinei Dumitrescu”
, ne-a mai spus Ion Casian.

”Am făcut o pomană, am chemat preotul, a sfințit bucatele de pe masă, am adus colivă, totul așa cum se cuvine. Asta este, la pomană au fost doar cei de la cămin, nimeni altcineva, deși s-au trimis și alte invitații”, ne-a mai spus Ion Casian, care ne-a dezvăluit că fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, nu a vrut să ajungă la eveniment.

”Mama” Zina Dumitrescu, "creatoarea de manechine", a murit la azil

Zina Dumitrescu avea 82 de ani, iar ultimii opt ani din viață i-a petrecut într-un cămin de bătrâni din localitatea Ghermănești. O ambulanță a sosit la fața locului, iar paramedicii au încercat în zadar să o resusciteze minute în șir. Din păcate, pe 28 martie, în jurul orei 15, Zina Dumitrescu a încetat din viață.

De altfel, se pare că în preajma sărbătorilor, creatoarea de modă în vârstă de 82 de ani aflase că băiatul ei va veni în vizită la azil. De când a primit vestea că fiul ei, Cătălin, se va întoarce din Elveţia ca să o vadă, Zina Dumitrescu a fost tare fericită, iar întâlnirea lor a fost una plină de bucurie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

A scos manechine pe bandă rulantă. Din mâna ei au ieşit fotomodele care s-au impus şi pe piaţa din străinătate, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan, Bianca Brad şi Valentina Pelinel. A trăit o viaţă de poveste, a îmbătrânit frumos, sub lumina reflectoarelor. Regulat, Zina Dumitrescu era vizitată de ”fetele ei”, așa cum le numește ea, toate vedete cu greutate în lumea showbiz-ului românesc: Valentina Pelinel, Dana Săvuică sau Romanița Iovan, iar zilele ei de naștere erau marcate, așa cum se cuvine, la azilul din Snagov în care își trăia bătrânețea Zina Dumitrescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si