Close sidebar
Close sidebar

Ce n-a mai apucat sa faca Ionela Prodan! Marea artista intentiona sa-si scrie biografia: "Nu este oare o minune ca o copilita orfana de pe malurile Dunarii a ajuns sa cante mai marilor acestei lumi?"

Ionela Prodan n-a mai apucat sa-si publice biografia, asa cum anuntase acum 2 ani.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebra cantareata de muzica populara Ionela Prodan, originara din satul Dabuleni (judetul Dolj), a incetat din viata la 70 de ani, fiind inmormantata joi la cimitirul Bellu. In 2016, cunoscuta solista raspundea afirmativ la intrebarea daca intentioneaza sa-si scrie memoriile.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Bineînţeles că da! Tocmai pentru că a fost atât de darnic cu mine Cel de Sus, ar fi, cred eu, păcat să rămână nepovestite atâtea întâmplări, atâtea călătorii, atâţia oameni extraordinari pe care i-am cunoscut în cursul vieţii mele.

Nu este oare o minune că o copiliţă orfană de pe malurile Dunării a ajuns să cânte mai marilor acestei lumi, la Casa Albă, să fie comandor al Ordinului „Meritul Cultural“ sau să îşi imprime glasul alături de Gheorghe Zamfir?! Eu n-am umblat niciodată cu ocolişuri, aşa că şi de data asta am să spun lucrurilor pe nume: sper ca viitorii mei cititori să mă regăsească întreagă şi neschimbată, aceeaşi olteancă adevărată care va schimba cântecul pe condei.
Nu este deci prea departe momentul în care voi putea împărtăşi fanilor mei amintirile unei vieţi întregi, cu bucurii, cu lacrimi, dar, mai ales, cu multă muncă şi credinţă", a povestit Ionela Prodan acum doi ani in presa craioveana. Din pacate, totul a ramas la faza de intentie, Prodan stingandu-se luni seara din viata, dupa cateva luni de suferinta acuta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI