Close sidebar
Close sidebar

Ce nenorocire! Un barbat a rapit o fetita de un an din camera de hotel in care dormea cu parintii ei - A violat-o, torturat-o si a apoi omorat-o!

O fetita de un an si o luna a fost rapita din camera de hotel, inchiriata de parintii ei, violata, torturata si omorata. Cadavrul micutei a fost gasit intr-un un rezervor de apa al hotelului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Crima oribila in Columbia! Un barbat a rapit un bebelus dintr-o camera de hotel, l-a violat si torturat pana la moarte. Cadavrul i l-a aruncat intr-un rezevor de apa al hotelului. Managerul a recunoscut ca paznicul a dormit cand a avut loc nenorocirea.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Parintii fetitei au declarat presei ca s-au trezit si au observat ca micuta nu mai e in camera. Politia a arestat deja un suspect dar nu vrea sa ii dezvaluie identitatea.

Mama fetitei este in stare de soc. Pentru ea este foarte greu sa accepte ca ucigasul i-a furat fetita chiar de langa ea si i-a torturat-o in asemenea hal, scrie Daily Mail.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI