Irina Tănase a absolvit Colegiul Național Elena Cuza din Capitală, cunoscut până acum câțiva ani ca ”Liceul Pedagogic de Educatoare”. Unitatea se află în sectorul 6, în apropierea Parcului Drumul Taberei. Iubita lui Liviu Dragnea a terminat însă la specializarea ”matematică informatică”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Irina a fost o elevă bună însă nu strălucită, dovadă și notele obținute la examenul de Bacalaureat. Astfel, la Limba și Literatura Română ea a obținut nota 8,8, la Matematică a luat 7,45, la Biologie vegetală și animală a luat 9,1 iar la Limba Engleză a primit calificativul B2. Pe baza acestor rezultate, ea a fost declarată admisă la Bacalaureat, sesiunea de vară, 2011.

La doi ani după Bac l-a cunoscut pe Liviu Dragnea

Fire hotărântă, Irina nu a stat prea mult pe gânduri și a intrat rapid în câmpul muncii. Așa se face că un an mai târziu se angajează asistent manager la o companie deținută de Sebastian Ghiță, după care, din 2013 devine secretară la cabinetul Ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, funcție deținută în acel moment de Liviu Dragnea. Irina a rămas pe această poziție până în 2015, adică exact perioada pe care Dragnea a petrecut-o ca ministru, după care a devenit consilier la același minister, însă cu Sevil Shhaideh ca șefă.

După anul 2016, Irina Tănase a renunțat să mai fie bugetară și a devenit oficial iubita lui Liviu Dragnea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si