După ce ultimele scandări ale galeriilor Peluza Sud şi Peluza Nord, altfel rivale de moarte, s-au stins iar fumul de la torţe s-a risipit, au rămas sute de coroane.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Pe mormântul ”Prinţului din Bănie”, pe iarbă, sprijinind alte cruci. Şi tot mai veneau. Camioane întregi de flori. Timp de 15 minute, angajaţii unei firme de pompe funebre au descărcat coroane.

Ce nu s-a văzut la înmormântarea lui Ilie Balaci! Au fost mii de coroane

Câteva femei în vârstă plângeau privind la mormântul Prinţului peste care groparii aşezau capacul. "Tu nu ai cum să mori" se vedea pe zidul capelei. Semnat: Peluza nord. Mai încolo două femei spuneau că nici la Regele Mihai nu a fost aşa. Alta încerca să convingă groparii să-i pună un fular alb-albastru în mormântul încă neacoperit.

 

Tristeţe şi disperare! Încă o zi de marţi, însă una cum Craiova n-a mai trăit şi probabil că nu va mai trăi pentru că Prinţul Ilie Balaci a plecat din Bănie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si