Close sidebar
Close sidebar

Ce nu s-a văzut la înmormântarea ”Prinţului din Bănie” A fost jale mare în ziua în care Ilie Balaci a fost dus la groapă VIDEO EXCLUSIV

Oltenia a rămas în lacrimi după o zi de marţi în care ”Minunea blondă” a părăsit arena vieţii.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

După ce ultimele scandări ale galeriilor Peluza Sud şi Peluza Nord, altfel rivale de moarte, s-au stins iar fumul de la torţe s-a risipit, au rămas sute de coroane.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Pe mormântul ”Prinţului din Bănie”, pe iarbă, sprijinind alte cruci. Şi tot mai veneau. Camioane întregi de flori. Timp de 15 minute, angajaţii unei firme de pompe funebre au descărcat coroane.

Ce nu s-a văzut la înmormântarea lui Ilie Balaci! Au fost mii de coroane

Câteva femei în vârstă plângeau privind la mormântul Prinţului peste care groparii aşezau capacul.

"Tu nu ai cum să mori" se vedea pe zidul capelei. Semnat: Peluza nord. Mai încolo două femei spuneau că nici la Regele Mihai nu a fost aşa. Alta încerca să convingă groparii să-i pună un fular alb-albastru în mormântul încă neacoperit.

 

Tristeţe şi disperare! Încă o zi de marţi, însă una cum Craiova n-a mai trăit şi probabil că nu va mai trăi pentru că Prinţul Ilie Balaci a plecat din Bănie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI