Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Numărul 13, considerat un simbol al ghinionului, a fost ales de 182 de ori

„O să încep prin a vă spune că există o listă întocmită de cei specializați in domeniu, care au studiat cifrele ce sunt extrase cel mai des la Loto.

Așadar, numărul 36 este cel care a ieșit cel mai des câștigător.

A fost ales de 188 de ori până acum. Acesta e urmat, culmea, de numărul 13, considerat de mulți un simbol al ghinionului. Însă iată, când vine vorba despre bani, 13 ar putea aduce noroc, acesta a fost extras de 182 de ori până acum.

Mergem mai departe și vedem că cine pune pe bilet și numărul 33, care are mari șanse de succes. Acest număr a fost extras de 179 de ori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Continuăm cu cifrele 6, 5 și 9.

Și ele, se pare, la fel de norocoase. Cei de la Loteria Română spun că aceste numere au fost extrase cel mai des la Loto 6 din 49.

Ar mai fi de menționat faptul că la jocul 5 din 40, altele sunt combinațiile, între ele, câștigătoare fiind mai ales numerele 30, 12 și 29.

De multe ori românii care joacă un bilet au tendința de a bifa numere importante în viața personală, cum ar fi data de naștere a celor dragi.”

, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si