Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ce numere ies cel mai des la loto? Numărul 13, considerat un simbol al ghinionului, a fost ales de 182 de ori

Ce numere ies cel mai des câștigătoare la Loto? Asta se întreabă cei mai mulți care mizează pe noroc atunci când vine vorba de a se îmbogăți. Ei bine, specialiștii au studiat cifrele și au un răspuns.

Redactia Stirile Kanal D,

Ce numere ies cel mai des la loto? Numărul 13, considerat un simbol al ghinionului, a fost ales de 182 de ori

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Numărul 13, considerat un simbol al ghinionului, a fost ales de 182 de ori

„O să încep prin a vă spune că există o listă întocmită de cei specializați in domeniu, care au studiat cifrele ce sunt extrase cel mai des la Loto.

Așadar, numărul 36 este cel care a ieșit cel mai des câștigător. A fost ales de 188 de ori până acum. Acesta e urmat, culmea, de numărul 13, considerat de mulți un simbol al ghinionului. Însă iată, când vine vorba despre bani, 13 ar putea aduce noroc, acesta a fost extras de 182 de ori până acum.

Mergem mai departe și vedem că cine pune pe bilet și numărul 33, care are mari șanse de succes.

Acest număr a fost extras de 179 de ori.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Continuăm cu cifrele 6, 5 și 9. Și ele, se pare, la fel de norocoase. Cei de la Loteria Română spun că aceste numere au fost extrase cel mai des la Loto 6 din 49.

Ar mai fi de menționat faptul că la jocul 5 din 40, altele sunt combinațiile, între ele, câștigătoare fiind mai ales numerele 30, 12 și 29.

De multe ori românii care joacă un bilet au tendința de a bifa numere importante în viața personală, cum ar fi data de naștere a celor dragi.”, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI