Close sidebar
Close sidebar

Ce oferte au pregatit hotelierii de la munte pentru mini-vacanta de 1 iunie - Ce poti face cinci zile cu numai 125 de euro?

Intr-o saptamana incepe o noua minivacanta. Este primul an in care 1 iunie, ziua copiluluui ,va fi zi nelucratoare pentru bugetari ? Si pentru ca luni sunt Rusaliile, o alta zi libera , majoritatea romanilor va pleca in vacanta pentru 5 zile.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Hotelierii din Poiana Brasov de exemplu s au pregatit cu oferte greu de refuzat :pachete incepand de 125 de euro de persoana intr un hotel de 4 stele 

Prima optiune pentru cei mici, in cazul in care nu ploua, e sa se plimbe cu atv ul. e foarte ciudata senzatia.

Numaram pe degete zilele care-au ramas pana la minivacanta de Rusalii. "In camera asta va legam la picioare cu lanturi, aveti si cagula pe fata este o camera mai complea sa spun asa. Si sunteti pe intuneric, in mare parte veti sta pe intuneric.", ne transmit hotelierii.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Nu va speriati! Nu veti avea un concediu de cosmar, ci unul pe care cu siguranta o sa vreti sa-l repetati. Hotelierii din Poiana Brasov pun ramasag ca, indiferent de vreme, veti avea ce face la munte.

CE PUTETI FACE LA MUNTE?

Locul preferat de cei mici, dar si de cei mari a devenit peretele de catarat, aici va puteti petrece cateva zile bune facand miscare, imoreuna, cu toata familia.

Iar activitatile nu se opresc aici. Pentru amatori, e o ocazie buna sa invete sa traga cu arcul.

Apoi, in functie de gusturi, turistii se pot juca, la alegere, baschet....

Si pentru ca ati venit sa va relaxati, nu sa stati cu gandul la nota de plata de la final, iata si preturile orientative: 10 lei pentru activitatile din interiorul centrului de agrement si incepand de la

15 lei pentru cele din exterior.  "Patru nopti de cazare, mic dejun inclus, cina traditionala in ziua de Rusalii, ca doar tot este conul abunbdentei atunci. Toul incepand de la 125 de euro, loc in camera dubla", ne spune un manager de hotel.

Daca vremea va permite, nu uitati de drumetiile pe Postavaru.   

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI