La Cimitirul ”Pacea” din Suceava, orasul sau natal, a fost inmormantat Ilie Micolov, unul dintre cei mai populari si nonconformisti artisti ai anilor ’80. Autorul uneia dintre cele mai ascultate melodii romanesti din toate timpurile, ”Dragoste la prima vedere”, artistul s-a stins sambata, rapus de o boala necrutatoare. Ilie a trecut in nefiinta cu cateva zile inainte sa vina pe lume, in Germania, nepotul sau. Un baiat care, in ciuda relatiilor reci dintre artist si familie, ii va purta numele.

Relatia lui Micolov cu sotia si fiica sa n-a fost una buna. Cei trei au plecat din tara, in Germania, la scurt timp dupa ce Elena Ceausescu a interzis ca artistul sa mai apara la vreun post de radio sau televiziune. Se suparase ca nu a vrut sa cante la ziua ei. Dupa caderea comunismului, Ilie Micolov a decis sa revina in tara, decizie cu care familia nu a fost de acord. si drumurile li s-au despartit. Pentru ca artistul n-a facut concesii. A pus tara si arta mai presus de familie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In ciuda distantei si a divergentelor, sotia acestuia a fost prezenta la procesiune. si fiica artistului si-ar fi dorit sa vina in tara, insa peste cateva zile urmeaza sa nasca.

Peste cateva zile va veni pe lume, in Germania, nepotul lui Ilie Micolov, ce ii va purta numele artistului. 

Sursa: libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si