Close sidebar
Close sidebar

Ce onorarii primesc avocaţii angajaţi de Elena Udrea şi Alina Bica. Cele două scot bani grei din buzunar

Pentru acest obiectiv, cele două şi-au angajat avocaţi, iar costurile nu sunt deloc mici.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Libertatea pare să fie cea mai importantă pentru Elena Udrea şi Alina Bica şi asta pentru că de când se află în custodia poliţiştilor din Costa Rica, cele două fac tot ce le stă în putinţă pentru a vedea din nou lumina zilei, în condiţii normale.

Pentru acest obiectiv, cele două şi-au angajat avocaţi, iar costurile nu sunt deloc mici. Elena Udrea şi Alina Bica scot bani grei din buzunar pentru avocaţii care le reprezintă. Deşi cele două nu ştiu când se va judeca apelul făcut în cazul lor, Alina Bica şi Elena Udrea plătesc onorarii bune avocaţilor pe care i-au angajat: 10.000 de dolari, avocatul Elenei Udrea şi 15.000, cel al Alinei Bica, scrie Antena 3. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Elena Udrea şi Alina Bica se afla în arestul închisorii "El buen Pastor", din Costa Rica, după ce au fost reţinute de Interpol. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI