Close sidebar
Close sidebar

Ce operație estetică și-a făcut Bianca Comănici? Fanii vor fi surprinși

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a făcut mai multe schimbări majore în ultimul timp, dar ultima sa apariție publică i-a făcut curioși pe fanii acesteia în privința unui aspect. Câștigătoarea primelor două sezoane de la „Puterea Dragostei” și-a făcut o nouă operație estetică, lucru pe care nu vrea să-l mai ascundă.

Alina Raducu,

Ce operație estetică și-a făcut Bianca Comănici? Fanii vor fi surprinși

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bruneta a spus în timpul emisiunii prezentate de Cornelia Ionescu că și-a îmbunătățit aspectul fizic, lucru care i-a dat mai multă încredere în ea. Jador a fost cel care a observat la fosta iubită a lui Livian un detaliu inedit.

Întrebând-o pe astroloaga Ana Maria Ticea dacă există compatibilitate între el și fosta concurentă de la Puterea dragoste i, manelistul a realizat că Bianca Comănici și-a mărit bustul, complimentând-o chiar, pentru această nouă apariție.

Bianca Comănici și-a făcut o nouă operație estetică

„Există compatibilitate între mine și Bianca Comănici, cu dinții ăștia noi ai ei? Ți-ai pus sâni?”,

a fost replica lui Jador la adresa Biancăi Comănici.

„Da, mi-am pus. Cum îmi stă?”, a răspuns cu zâmbetul pe buze Bianca Comănici.

Ce-i drept, rochia mulată pe corp i-a pus în evidență formele, interpretul de muzică de petrecere continuând să o complimenteze pe frumoasa brunetă. În plus, Jador chiar a recunoscut că și-ar dori un copil cu Bianca Comănici.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Zici că ești Bianca Comănici cu forme acum. Ce bine îți stă, ce sexy ești”, a mai spus Jador la adresa fostei concurente de la Puterea dragostei.

Ce operație estetică și-a făcut Bianca Comănici? Fanii vor fi surprinși

Citeste si: Un fost concurent de la „Puterea dragostei”, în doliu: „O zi blestemată..!”

Bianca Comanici a mai avut o intervenție chirurgicală

Bianca Comănici nu este la prima intervenție chirurgicală, în urmă cu ceva timp „umblând” și la aspectul buzelor. Bruneta și-a mărit volumul buzelor, în prezent fiind mulțumită de cum arată, mai ales că în copilărie era complexată.

Câștigătoarea primelor două sezoane ale reality-show-lui „Puterea Dragostei” a mărturisit că a suferit de strabism, la 14 ani ajungând pe masa de operație. În plus, fosta iubită a lui Livian a fost plinuță în copilărie, porecla sa fiind „Grăsime”.

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, împăcare în secret? Ce fotografie a postat blondina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI