Un sondaj Reddit a dezvăluit care este" cel mai urât oraș din România", informează click.ro. Așadar, chiar dacă țara noastră se mândrește cu locuri de o frumusețe aparte, unii au desemnat care este și ”Epava”.

Ce orașe sunt considerate cele mai urâte din țară?

Internauții au fost mai sinceri ca niciodată și au dezvăluit motivele după care s-au ghidat, atunci când și-au exprimat opiniile.

Printre argumentele invocate de participanții la sondaj s-au numărat atmosfera cenușie, drumurile proaste, clădirile în paragină și pustietatea de pe străzi, mai informează sursa citată.

Așadar, printre orașele considerate a fi cele mai urâte din țară s-au regăsit: Giurgiu, Vaslui și Buzău. Acestea se confruntă cu un  nivel ridicat de sărăcie și un nivel scăzut de dezvoltare economică.

„În sudul țării, cam țigăneală, oriunde te duci zici că ești la capătul lumii. Orașe rase de comuniști sau sate urbanizate, trafic neorganizat, drumuri sparte și o atmosferă orientală, pline de case vechi, renovate de mântuială, cu polistiren și tablă. Mai sunt și excepții (Drobeta, Brăila, București, Constanța). În Maramureș și nordul Transilvaniei e o țigăneală și sărăcie similară. Aici am găsit cel mai urât (nu trist, nu gri, pur și simplu urât) oraș din România, Borșa. Intrați pe Street View 5 minute și o să vă convingeți”,  a spus cineva.

Cel mai urât oraș România

Imagine cu orașul Corabia.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Locatarii unui bloc din Brașov au avut parte de un șoc! Cum i-a păcălit dezvoltatorul?

Corabia, orașul desemnat cel mai urât

Cu toate astea, titlul de „cel mai urât oraș din România”  i-a fost atribuit orașului Corabia, situat pe malul stâng al Dunării, la extremitatea de sud a județului Olt.

„Corabia, jud. Olt (după mine, ar trebui să-și schimbe numele în Epava). Atmosfera de cimitir, nimeni pe afară, niciun semn de viață. Străzi mai rele decât la bulgari, mai multe gropi și spărturi decât am fire de păr în cap. Cale ferată lăsată în paragină, industria la pământ, evident. 90% din clădiri sunt ori abandonate, ori stau să cadă, gunoaie peste tot”, a precizat un utilizator.

Cel mai urât oraș România

Imagini din orașul Corabia.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Peste 100.000 de lalele au înflorit în Timișoara! Miile de flori atrag zilnic sute de turiști

Potrivit recensământului din anul 2011, aici locuiesc aproximativ 16.400 de oameni. Aici pot fi văzute zidurile cetății dacice Sucidava, dar și Hotelul Împăratul Traian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si