Bianca Comănici a făcut o serie de declarații cu privire la relația fratelui său cu Mariana. și a spus că dacă într-adevăr au decis să fie împreună le urează numai bine, dar are reticențe în ceea ce o privește pe posibila viitoare cumnățică.

Bianca nu vrea ca fratele său să fie dezamăgit din nou

Biancăi nu i-au plăcut deloc imaginile pe care le-a văzut la televizor cu Mariana pupându-se cu Romeo, dar și cu Alex și spune că îi este teamă ca fratele ei să nu se entuziasmeze prea tare și să fie dezamăgit din

nou.

Mariana de la Puterea Dragostei

Citeste si: Imagini de infarct cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei”. Cum s-a lăsat pozată în dormitor

Bianca Comănici: ”Sunt un pic reticentă”

Frumoasa brunetă este puțin reticentă în ceea ce o privește pe Mariana care va putea fi o viitoare cumnată pentru ea. Bianca știe cât de mult a luptat fratele său, Cristi Comănici, pentru Mariana și îi este teamă să nu fie din nou dezamagit de o altă fată din casa Puterea Dragostei.

„Mă bucur dacă ar fi așa, dacă s-au cuplat și o să îi țină. La cât a luptat el… Mă bucur pentru el, pentru că știu că a luptat mult. Sunt un pic reticentă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Am urmărit ultimele zile și am rămas un pic șocată. Am văzut că Mariana s-a pupat cu Romeo și apoi cu Alex… Chestiile astea m-au deranjat. Nu știu ce e între ei. E posibil ca în spatele emisiunii să se înțeleagă. Așa am fost și eu cu Livian. În emisiune ne certam, dar în spate ne înțelegeam”, a declarat Bianca Comănici.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- provocare pentru tatăl său. Ce a transmis fostul concurent al emisiunii

Cristian Comănici a luptat foarte mult pentru Mariana

Fratele Biancăi Comănici speră de câteva luni bune să o cucerească pe Mariana, iar de curând a avut parte de primul său sărut cu fata de care e îndrăgostit lulea.

Mariana și Cristian Comănici s-au sărutat

Bianca, sora lui, la fel ca fanii emisiunii sunt destul de circumspecți cu privire la acest posibil cuplu din casa Puterea dragostei și asta din cauza atitudinii pe care a avut-o Mariana de-a lungul competiției, folosindu-se de multe ori de Cristi pentru a fi protagonistă. Totodată, Mariana nu i-a spus niciodată cu subiect și predicat băiatului dacă vrea sau nu să fie cu el, iar asta a atras numeroase critici în mediul online și, iată, și neîncrederea surorii lui Cristian.

Sursa: Fanatik

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si