Livian a fost acuzat că i-a acceptat avansurile Daianei de la Puterea Dragostei. Pentru a pune punct acestor speculații a făcut un vlog în care a spus ce părere are despre Daiana și cum arată femeia perfectă în viziunea lui.

Citeste si: Bătaie în Casa Puterea Dragostei. Turcu a surpins-o pe Roxana în timp ce îi făcea ochi dulci altui concurent

Citeste si: Fratele Biancăi de la Puterea Dragostei, lucruri neștiute despre sora lui

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Nelson Mondialu își face bagajele, pleacă de lângă Liana

"Haideți să vă zic părerea mea sinceră despre Daiana. Nici o fată nu-i urâtă. Fiecare e frumoasă în felul ei. Dacă e pe placul meu ea...nu e pe placul meu. Eu am alte cerințe deși nu pun așa preț pe aspectul fizic. Mie îmi place ca femeia să fie...femeia ideală, dacă închid ochii e Bianca. Înainte de asta, la trăsături e brunetă, subțirică, sânii nu mari, mari, nu știu să vă zic pe numere cupa B, C, subțirică în talie.

Înălțime 70 și un pic. Să nu fie albă, albă, dacă s-ar putea să fie puțin creolă ar fi perfect, dar albă spre creolă. Daiana e altfel decât cum vreau eu și ce nu-mi place e stilul ei. Ea nu-i fată rea. Nu cred că-i fată rea la sămânță. Însă ce s-a întâmplat... s-a lăsat influențată. Ați văzut foarte bine, aici legi prietenii, cu unul mai mult, cu alții mai puțin.
Ea s-a orientat să lege o prietenie cu Roxana, nu-i nimic greșit în chestia asta. Însă s-a lăsat puțin infleunțată de vibeul pe care i-l transmitea Roxana.

Ca și la faza cu Bianca, ea n-avea nicio treabă să-i facă ceva Biancăi, dar vorbind a ajuns să fie un pion, o săgeată. Chestia asta îi dăunează și prin ce-ați văzut că vine să mă pupe. Se învață una pe alta. Ea s-a lăsat oarecum infleunțată. În viziunea mea nu dă bine la o femeie să fie așa exagerată după un băiat. Și ce nu mi-a plăcut la ea este că a intrat pentru Filip, l-a vrut pe Fernando, acum pe mine. De ce nu am respins total și pe față? Pentru că asta mi-e creșterea. Nu-mi place să supăr nicio femeie, nu-mi place să supăr pe nimeni.", a mărturisit Livian.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si