Condițiile meteo nefavorabile au determinat administratorii de pârtii să ia o decizie mai puțin plăcută. Aceștia sunt nevoiți să închidă pârtiile, pentru că oamenii nu mai pot schia. 

În aceste condiții, mai multe pârtii vor fi închise, iar sezonul de schi 2024 pare că se va încheia timpuriu.

Ce pârtii se închid sâmbătă?

Mai multe informații au fostt oferite de Adrian Jătăreanu, corespondent Știrile Kanal D.

Condițiile meteo nevaforabile au condus la topirea stratului de zăpadă de pe pârtii. Temperaturile pozitive, peste medie, la care s-au adăugat ploile din ultima vreme, au făcut ca practicarea sporturilor de iarnă să fie imposibilă.

Adminsitratorii pârtiilor din Poiana Brașov au luat decizia ca sâmbătă, 2 martie, să închidă mai multe pârtii. Pârtiile care vor fi închise se află în partea inferioară a masivului Postăvarul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

partii inchise

Ce partii se închid sâmbătă?

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Condiții deloc potrivite pentru sporturile de iarnă se regăsesc și pe partea superioară a pârtiei Subteleferic și Lupului inferior. 

Accesul va fi restricționat în mai multe zone, cea a Lupului inferior, Subteleferic, de la ieșirea de pe pârtia Sulinar până în Poiană, și Drumul Roșu, de la intersecția cu varianta spre Bradul până la stația inferioară a telegondolei.

Pe aceste pârtii stratul de zăpadă este foarte subțire, iar în anumite zone, s-a topit complet. 

Pârtiile din partea inferioară a Masivului Postăvaru sunt primele care anunță sfârșitul sezonului de schi 2024.

Citește și: EXCLUSIV! Cum este explicat de psihologi gestul doctoriței găsite inconștiente în Bragadiru: ”Depresia te îndepărtează de realitate”

om care schiaza

Unde mai poți schia?

[Sursa foto: istockphotos]

Unde mai poți schia în luna martie?

Pasionații sporturilor de iarnă pot merge pe pârtiile superioare din Poiana Brașov. De asemenea, stațiunile montane unde pârtiile se află în stare bună pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt Sinaia, Straja sau Borșa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si