În luna martie a anului trecut, un bărbat în vârstă de 64 de ani care locuia la periferia orașului Ploiești, județul Prahova a fost săltat de polițiști, după ce și-a ucis vecinul de 50 de ani. Totul ar fi pornit de la o discuție legată de o datorie mai veche, pe care o avea bărbatul la cel care i-a devenit călău.

Inculpatul s-ar fi prezentat la poliție, imediat după crima oribilă

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de fratele bărbatului, care a rămas șocat de cele întâmplate. Tot el a alertat și polițiștii care au făcut lumină în acest caz. În tot acest timp, criminalul s-ar fi dus și la el la poliție pentru a declara cele întâmplate.

"La data de 5 martie, în jurul orei 11,30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploieşti, se află inconştient în locuinţă. Totodată, la sediul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, declarând că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuinţa acestuia. La faţa locului s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului", precizat, la acel moment, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Pedeapsă crimă Ploiești

Bărbatul de 64 de ani care și-a ucis vecinul pentru o datorie și-a aflat pedeapsa.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Caz șocant în Găneasa, Olt. Un tânăr de 19 ani și-a omorât în bătaie mama, după ce femeia s-a îmbătat și a început un scandal

Criminalul fusese eliberat condiționat după ce și-a omorât mama

Așadar, pentru această faptă terifiantă magistraţii l-au condamnat pe Constantin Cazan, în prezent aflat în stare de arest preventiv în cauză în Penitenciarul Mărgineni, la 25 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat în stare de recidivă postexecutorie, faptă din data de 5 martie 2023.

De asemenea, inculpatul trebuie să plătească o sută de mii de euro daune morale către rudele victimei, dar și 6000 de lei daune materiale.

Instanța a mai decis confiscarea cuţitului de bucătărie cu o lungime totală de 33 cm, obiect folosit la comiterea crimei.

Pedeapsă crimă Ploiești

Constantin Cazan și-a ucis vecinul de 50 de ani pentru o datorie mai veche, iar acum și-a aflat pedeapsa.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Soacra lui Laurențiu Ghiță, unul dintre suspecții în cazul asasinării lui Adrian Kreiner a făcut mărturisiri despre ginerele său: ”Să omoare un om nu îl credeam în stare”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Constantin Cazan a mai avut antecedente și în trecut. În anul 1997 el a mai fost condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce și-a omorât mama. Însă, în anul 2014 bărbatul a fost eliberat condiționat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si