Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache, barbatul de 50 de ani, din Ialomita, care a fost cautat timp de cinci

ore prin padure dupa ce a sunat la 112 spunand ca a fost victima atacului unui urs a fost audiat de politisti, iar dupa ce acestia au stabilit ca apelul a fost o farsa ialomiteanul a fost sanctionat cu suma maxima a amenzii prevazute pentru alertarea in fals a autoritatilor la 112, si anume 1.000 de lei.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, barbatul nu a putut spune de ce a ales sa sune la 112 si sa faca o farsa autoritatilor, el fiind in stare vadita de ebrietate.

Barbatul de 50 de ani din Ialomita a fost cautat marti de pompieri, jandarmi, politisti si localnici din comuna Poiana Cristei, dupa ce in jurul orei 10.15 a sunat la 112 si a cerut ajutor pentru ca ar fi fost atacat de un urs intr-o zona deluroasa intre localitatile Poiana Cristei si Petreanu. El a spus la 112 ca se afla cu oile la pascut cand a fost atacat de un urs, ca a fost ranit la brat si la un picior si ca din haine si-a facut bandaje pentru a reduce sangerarea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In cautarea ciobanului au pornit opt pompieri cu un ATV si o ambulanta SMURD, dar si patru jandarmi, doi politisti si zeci de localnici din comuna Poiana Cristei.

Dupa cinci ore de cautari prin padure, pe un teren accidentat, greu accesibil, fortele de interventie au reusit sa-l gaseasca pe barbatul care a sunat la 112, in  urma cercetarilor politistii constatand ca totul a fost o farsa.

Barbatul are 50 de ani si este din Ialomita, el fiind gasit in comuna Andreiasu, unde a fugit de echipele de cautare.

Medicii de la SMURD l-au consultat si au constatat ca acesta nu are nicio rana pe corp provocata de vreun animal salbatic, astfel ca autoritatile au incheiat cazul, ajungand la concluzia ca a fost o alarma falsa.
 

Citeste si: Un tanar de 27 de ani si-a ucis iubita si i-a abandonat cadavrul in portbagajul masinii, in fata sediului ISU

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si