Close sidebar
Close sidebar

Ce pedeapsa a primit italianul care a agrsat verbal o romanca intr-un autobuz din Roma. "Mergi şi aşează-te pe ultimul scaun din autobuz, pentru că miroşi urât, eşti o târfă româncă"

Michel Savoni, italianul in varsta de 22 de ani care a agresat verbal o romanca intr-un autobuz din Roma a fost condamnat joi la noua luni de munca agricola, relateaza Corriere della Sera.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Judecătorul l-a condamnat pe Michel Savoni să "lucreze pământul în următoarele nouă luni", la Roma.
Tânărul a fost găsit vinovat pentru insulte rasiste. El îşi începe vineri pedeapsa.
"Mergi şi aşează-te pe ultimul scaun din autobuz, pentru că miroşi urât, eşti o târfă româncă. Şi să nu te mişti fără permisiunea mea. Altfel te bat", i-a spus Savoni unei românce de 27 de ani, în iunie 2013, într-un autobuz din capitala italiană.
Şoferul autobuzului a fost scandalizat de ameninţări şi a sesizat poliţia, care a deschis o anchetă.

Judecătorul l-a condamnat pe Michel Savoni să "lucreze pământul în următoarele nouă luni", la Roma. Tânărul a fost găsit vinovat pentru insulte rasiste. El îşi începe vineri pedeapsa.

"Mergi şi aşează-te pe ultimul scaun din autobuz, pentru că miroşi urât, eşti o târfă româncă.

Şi să nu te mişti fără permisiunea mea. Altfel te bat", i-a spus Savoni unei românce de 27 de ani, în iunie 2013, într-un autobuz din capitala italiană.
Şoferul autobuzului a fost scandalizat de ameninţări şi a sesizat poliţia, care a deschis o anchetă, scrie News.ro.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI