În urmă cu doi, în ziua de Paște, un șofer din Argeș ar fi lovit în mod intenționat un polițist de la rutieră. 

La momentul accidentului, bărbatul ar fi avut permisul de conducere suspendat. Mai mult decât atât, acesta s-ar fi aflat în mașină cu soția și copiii. 

Se pare că judecătorii au decis ce pedeapsă are de ispășit, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Sentința primită de șoferul care a lovit intenționat un polițist

Conform informațiilor transmise de sursa citată anterior, șoferul ar fi primit o sentință de patru ani și opt luni de închisoare. 

Citește și: Percheziții de amploare în mai multe județe din țară! La ce metodă ar fi recurs o rețea de contrabandiști de tutun?

sentinta

Ce pedeapsă ar fi primit șoferul care a lovit intenționat cu mașina doi polițiști? 

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incidentul se pare că a avut loc în anul 2022, în ziua de Paște. În timp ce s-ar fi aflat la volanul unei mașini de lux, bărbatul ar fi fost oprit de agenții de la rutieră, în timp ce conducea prin comuna Poiana Lacului, din Argeș.

Polițiștii i-ar fi solicitat bărbatului prezentarea documentelor, moment în care șoferul a decis să dea cu spatele și să plece cu viteză.

În urma deciziei, șoferul ar fi lovit în mod intenționat polițistul.

Potrivit aceleiași surse, din mașina poliției ar fi coborât și un al doilea agent, care, la rândul lui, risca să fie lovit în plin de șofer.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. Mai mult decât atât, în mașină cu acesta s-ar fi aflat soția și copiii acestuia.

Citește și: Ion Iliescu, "pierdut" în dosarul Mineriadei din 1990? Undă verde pentru urmărirea penală a lui Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

politist

Ce pedeapsă ar fi primit șoferul care a lovit intenționat cu mașina doi polițiști? 

[Sursa foto: istockphotos]

La doi ani de la producerea accidentului, se pare că judecătorii de la Curtea de Apel Piteşti l-au condamnat pe bărbat la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj şi conducere a unui vehicul fără permis.

Potrivit observatornews.ro, bărbatul ar fi fost obligat să plătească daune morale unuia dintre polițiști, în valoare de 2.000 de lei. Se pare că, în prezent, acesta s-ar afla la închisoare, unde ar executa o sentință de trei ani pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si