O fetiță care a căzut de la etajul 2 a scăpat cu viața, ca prin minune. Copila a aterizat pe copertina de pânză ce se afla la intrarea în bloc.

Cea care a anunțat autoritățile a fost chiar o femeie care a auzit urletele de durere ale micuței. Fetița ar fi fost lăsată nesupravegheată și așa ar fi ajuns pe pervazul geamului deschis.

Citește și: Filmul tragediei din Prahova! Cum s-a stins din viață fetiţa de 2 ani, ucisă cu sânge rece de cea care i-a dat viață

Fetița care a căzut de la etajul doi ar fi fost nesupravegheată

Micuța care a căzut de la etajul 2 al blocului din Timișoara ar fi fost lăsată nesupravegheată câteva minute, când mama ei a mers la baie. La acel moment, în imobil se aflau mama, concubinul ei și minora de doar 2 ani. 

Odată rămasă singură, fetița s-ar fi suit pe o noptieră, urmând ca mai apoi să ajungă pe pervazul ferestrei care rămăsese deschisă și a căzut.

Micuța a supraviețuit datorită faptului că a căzut pe copertina aflată la etajul 2 al blocului, chiar la intrarea în imobil.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Directoarea unei școli de fete, mamă a 8 copii, condamnată pentru viol și abuzuri sexuale. Ce le-a făcut unor surori

„Colegii noștri de la serviciul de intervenție în regim de urgență au fost anunțați telefonic cu privire la acest caz. In prezent are loc evaluarea inițială a cazului, și totodată ne-am asigurat că nu mai sunt alți copii la domiciliu", a declarat un reprezentant al DGASPC Timiș.

În acest caz, polițiștii au deschis și un dosar de ucidere din culpă și au început cercetările pentru a stabilii circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Citește și: Kanal D2, direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

Ce s-ar putea întâmpla cu mama minorei?

Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis pentru a afla ce riscă mama fetiței de 2 ani care a căzut de la fereastră, dacă va fi găsit vinovată.

"Teoretic, răspunderea este a părinților(...) în mod normal, când lucrurile sunt de o delăsare absolută și o indolență absolută se poate ajunge chiar și la abolirea drepturilor părintești prin decăderea din acestea.

Citește și: VIDEO- O tânără de 25 de ani a rămas inconștientă după ce a fost lovită de un necunoscut pe străzile din Satu Mare

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Asta nu înseamnă că ei sunt decăzuți și din obligații, ci rămân în continuare obligați față de copii. Cazul acesta ar trebui însă să ajungă la multă lume și oamenii să înțeleagă că un copil atât de mic nu poate fi lăsat în niciun caz nesupravegheat și răspunderea civilă, dar și penală bineînțeles că inculpă părinților cu privire la ceea ce fac copiii.

Citește și: O șoferiță beată și drogată a fost găsită de polițiști pe capota mașinii. Totul s-a întâmplat în Gorj

Orice fel de lucru de genul acesta trebuie să genereze o anchetă din partea DGASPC, Protecția Copilului, dar și o anchetă din partea Poliției care, dacă va confirma că a fost un caz unic, se va ajunge ulterior și la o clasare și la niciun fel de măsură luată împotriva părinților", a explicat el, pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si