Close sidebar
Close sidebar

Ce pedeaspă a primit unul din membrii clanului Corduneanu? Acesta ar fi amenințat un bodyguard cu cuțitul

Bogdan Corduneanu, unul dintre membrii temutului clan de interlopi din Iași a fost condamnat la închisoare. El ar fi amenințat cu un cuțitul agentul de pază al unui club.

Stefania Pavel,

El este Bogdan Corduneanu.

[Sursa foto: Ziarul de Iasi]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bogdan Corduneanu a fost condamnat la 2 ani și o lună de închisoare cu suspendare după ce a amenințat cu un cuțitul agentul de pază al unui club. Atacul ar fi avut loc în anul 2020, după ce bărbatul nu ar fi vrut să plătească bilet la intrare, scrie Ziarul de Iași.

De la ce a pornit scandalul din fața clubului?

La respectiva petrecere alături de Bogdan Corduneanu era alături de soție și de fratele său. În jurul orei 3 dimineața, când au plecat de la club, cei doi l-au tras la răspundere pe bodyguard care a îndrăznit să le ceară bani pe bilet. Înainte de a scoate briceagul, indivizii l-au înjurat și amenințat pe agentul de pază, spunându-i ”bag 20 de cuțite în tine”.

Abia o lună de zile mai târziu a fost trimis în judecată.

Fratele interlopului a trebuit să plătească o amendă penală de 3.980 lei, în timp ce Bogdan Corduneanu a fost condamnat la închisoare. Până acum, acesta a fost lăsat în libertate deoarece are loc de muncă stabil, respectiv la CSM Iași, structură din cadrul Primăriei Iași.

Acesta a mai avut probleme cu legea și în trecut, respectiv în aprilie 2021, atunci când a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru că a șantajat un om de afaceri care nu ar

fi vrut să-i dea o sumă de bani împrumut. Liviu I. i-ar fi fost chiar prieten din copilărie, iar acesta făcea tranzacții cu mașini. Surse din cadrul anchetei au precizat că interlopul, ajutat de un prieten, i-ar fi transmis mesaje de amenințare afaceristului, iar acesta a cerut în cele din urmă ajutorul polițiștilor.

El este Bogdan Corduneanu.

[Sursa foto: Newsweek]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Atac violent în Ilfov! Un bărbat a intrat cu maşina în plin în mai multe persoane. De la ce a pornit scandalul?

Acum, condamnarea finală a bărbatului este de 2 ani și o lună de închisoare, executarea acestei pedepse fiind suspendată pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani.

Ce a spus interlopul despre sentință?

Sentința a fost contestată de Bogdan Corduneanu, acesta cerând aplicarea unei amenzi penale de 4.000 de lei, el dorindu-și să presteze muncă neremunerată în folosul comunității. Magistrații Curții de Apel au apreciat că în cazul unei amenzi mai blânde „va exista riscul real ca el să fie implicit încurajat în reiterarea comportamentului infracțional”, așadar sentința a fost definitivă.

Imagine cu o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Din cantonament, la spital. Mai mulți copii au acuzat stări de rău, după ce au mâncat la o pensiune din Rucăr

Celebrul clan al fraților Corduneanu s-a format în urmă cu mulți ani, în anul 1992, la Iași, atunci când Costel Corduneanu și fratele său Gheorghe au fost campioni europeni de juniori și au participat la Jocurile Olimpice, la lupte libere. Astăzi, ei sunt considerați printre cei mai temuți interlopi din România. Și în alte țări ei s-au făcut remarcați, după ce au început să comită jafuri și au tâlhărit oamen.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI