Close sidebar
Close sidebar

Ce pedepse au primit stapanii de sclavi din Berevoesti

Stapanii de sclavi din Berevoesti, care au tinut in lanturi si torturat peste 40 de copii si tineri, si-au aflat pedepsele.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pedepsele cu inchisoare, cele mai mari de pana acum, sunt cuprinse intre 5 ani si 2 luni si 18 ani si 10 luni, dar sentinta nu este definitiva. Potrivit Jurnalului de Arges, acestia au fost condamnati si la plata unor daune in valoare de 160.000 de euro celor opt victime pe care le-au torturat si umilit.

Cea mai mare pedeapsa, de 18 ani si 10 luni de inchisoare, a primit-o Costinel Badala. Acesta este acuzat ca a facut trafic de persoane si de minori, dar si ca a torturat doi minori, timp de mai multe luni.

Iata care au fost si celelalte pedepse la inchisoare cu executare: Traian Paun (fiul)-10 ani; Paun Petruta Minuca-8 ani si 6 luni; Florin Feraru-8 ani, 5 luni si 10 zile; Feraru Ancuta Mariana-5 ani si 2 luni; Paun Traian (foto)-11 ani si 6 luni.

Condamnatii nu au voie timp de cinci ani sa ia legatura cu fostii sclavi sau cu familiile acestora.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La sfarsitul lunii ianuarie, alti sapte stapani de sclavi au fost condamnati la pedepse intre 4 si 13 ani de inchisoare cu executare si la plata a 20.000 de euro daune.

Iar in septembrie anul trecut, cinci dintre membrii grupului infractional descoperit de catre procurorii DIICOT la Berevoesti, in judetul Arges, au fost condamnati definitiv pentru infractiunea de trafic de persoane, acestia primind pedepse cuprinse intre trei ani si cinci ani si patru luni de detentie.

Pe rol mai sunt inca doua procese cu alti 19 de stapani de sclavi judecati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI