Close sidebar
Close sidebar

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Cu banii aceștia își crește fiica

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, a fost vreme îndelungată profesoară, iar pensie pe care o primește spune că este una "frumușică".

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume

Cea mai bătrână mamă din lume spune că se descurcă să trăiască atât ea cât și fiica ei cu banii pe care îi primește de la Stat. „Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușică. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar nici puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm!”, a spus Adriana Iliescu, pentru Wowbiz.ro.

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume

Adriana Iliescu este atentă la reduceri și nu-i refuză fiicei sale nimic.

„Nu ne plângem, alți pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vara pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit că să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluza, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”, a mai spus Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI