Patronul FCSB a fost europarlamentar în perioada iunie 2009 – decembrie 2012, potrivit Digi Sport. Gigi Becali, în vârstă de 63 de ani, a declarat că este interesat să-și reia mandatul din Parlamentul european, precizând că nu și-a depus formal demisia. 

Citeste si: Anamaria Prodan, atac la adresa lui Gigi Becali: „Ar sta în genunchi, în ploaie, să-l aibă”

”Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit. Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo”, a spus Becali, imediat după ce a plecat din Parlamentul European.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Damian Drăghici, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dezvăluiri inedite, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ce pensie primește Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de o persoană de la Parlamentul European chiar de ziua sa de naștere și l-a întrebat dacă vrea să beneficieze de pensie, în valoare de 2500 de euro.

Latifundiarul din Pipera a răspuns afirmativ. În plus, Becali are așteptări și din partea statului român. Se pare că va primi o pensie și pentru cele aproape 12 luni pe care le-a petrecut în Parlamentul României.

Becali a dezvăluit că va încasa suma de 2500 de euro, dar că va primi și 4000 de euro, pensie, din partea statului român după ce va împlini 65 de ani.

Citeste si: Noul antrenor al FCSB a făcut primele declarații oficiale. Care sunt obiectivele sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si