Din informatiile noastre, vara aceasta, Cornel Gales, alaturi de cei doi fii ai Ilenei Ciuculete urmau sa plece impreuna in strainatate.

Cei trei ar fi trebuit sa mearga in Serbia, la un studio de

inregistrari, unde Cristi si Mugurel ar fi inregistrat cateva piese. Ideea i-a apartinut lui Cornel Gales, care le-a propus baietilor sa lucreze cu aceleasi case de inregistrari cu care a lucrat si mama lor, el oferindu-se sa contacteze echipa de la studio si sa se ocupe de pregatirea deplasarii. Din cate se pare, la inceput, fiii artistei au fost incantati de idee.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Din pacate insa, de cand au inceput discutiile intre ei pentru avere, baietii au dat un pas inapoi, deplasarea din Serbia fiind pusa acum sub semnul intrebarii. Contactat la inceputul acestei saptamani, cand scandalul dintre el si fiii sotiei sale nu luase amploare, Cornel Gales ne-a confirmat informatiile.

“Da, este adevarat. Au imprimat piese intr-un studio din Craiova, intr-unul din Bucuresti si urma sa mergem si la unul din Serbia. Este acelasi studio cu care lucra si unde imprima si Zanica. Cand pregatesti un album asa trebuie procedat, mergi sa imprimi in mai multe locuri pentru un sound nou, pentru ca piesele sa fie variate si sa nu fie identice.

Dar, ma rog, sa vedem ce vor decide. Oferta mea ramane in picioare. Sper sa aiba maturitatea de a continua ce au inceput, mai exact cariera lor muzicala”, ne-a declarat Cornel Gales la inceputul saptamanii.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si