Pe pagina de Facebook a localitatii Telciu din Bistrita Nasaud a fost postata, in urma cu cateva zile, o poza cu batrana, care a emotionat pe toata lumea. Batranica poarta straie pe care multi dintre noi nu credeam ca le mai putem vedea pur si simplu pe strada, in plus e incaltata cu sosete impletite din lana peste care are opinci.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Poza a fost facuta de Sorin Istrate, un jurnalist din Bistrita, care a postat si un comentariu langa imaginea emotionanta. “E vorba de lelea Marioara. Marioara Pop, cu numele de fata Ros, de loc din Nepos, stabilita dupa casatorie la Telciu... E prima data cand am intalnit-o in viata mea, iar imboldul de a opri masina si de a da inapoi vreo 50 de metri a fost irezistibil. Asa am aflat ca a fost o buna prietena de a bunicii mele, Victoria, de loc din Sangeorz-Bai, şi toate celelalte despre care spuneam mai devreme. Inainte de a face fotografia i-am cerut, bineinteles, acceptul, pe care mi l-a dat cu un amestec de bucurie si amuzament.:)


Viata lunga si sanatate, lele Marioara!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si