Petrică Cercel a murit  din cauza virusului Sars-Cov-2. Vestea a venit ca un trăsnet pentru familie, apropiați și fani. Soția și fiii săi sunt devastați de durere. Ei nu-și pot imagina viața fără el. Florin nu pleacă de acasă niciodată fără un obiect special, pentru a-și aminti de părintele său.

ce-poarta-florin-cercel-dupa-moartea-tatalui

Florin Cercel - fiul lui Petrică Cercel.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO- Scene nemaivăzute cu Van Damme. Actorul fumează și ascultă manele alături de ”frații” români

Nimeni nu se aștepta că manelistul să părăsească lumea atât de curând, însă el a fost răpus de temutul virus.

Ce obiect poartă Florin Cercel tot timpul

După decesul capului familiei, membrii Cercel trec prin momente extrem de dureroase. În aceste trei luni de zile, cu greu au trecut peste clipele de durere. Cei trei copii ai lui Petrică Cercel au fost devastați, iar Florin nu pleacă niciodată de acasă fără un obiect special.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Sora lui Florin Salam e dărâmată după ce fratele ei e internat de mai bine de o lună la terapie intensivă, infectat cu coronavirus: “Sfânta Fecioară Maria este singura noastră speranță. Adu-l viu acasă lângă noi”

Florin și-a făcut un lanț de aur în care a gravat pe un medalion cu chipul tatălui său și niciodată nu pleacă de acasă fără el. „El și Eu! Regele meu din medalion vă urăm sărbători fericite alături de familiile dumneavoastră”, a scris Florin Cercel pe Facebook, în dreptul unei fotografii.

ce-poarta-florin-cercel-dupa-moartea-tatalui

Ionuț Cercel alături de tatăl lui.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Fata lui Nelu Stoian e distrusă de dorul părintelui infectat cu coronavirus de 6 săptămâni! Bianca e cântăreață EXCLUSIV

Se zice că Petrică Cercel și-a prevestit moartea. El a scris o piesă, pe care nu a mai apucat să o lanseze. Melodia a fost publicată post-mortem, iar el cânta despre moarte și se ruga la Dumnezeu să-l mai lase pe pământ deoarece familia lui va suferi odată cu dispariția sa.

Lăutarul parcă ar fi presimțit totul. Fanii au avut un adevărat șoc când au ascultat melodia, după ce cântărețul a fost îngropat sub privirile a zeci și sute de oameni.

Citeste si: Florin Cercel, gest impresionant în memoria tatălui său! Obiectul pe care îl poartă zilnic după moartea lui Petrică Cercel: „Regele meu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si