Alexandra, o tânără româncă, care se află internată într-o maternitate din Germania după ce a adus pe lume primul copil, a împărtășit cu internauții ce experiență a avut în unitatea medicală. Tânăra nu a putut să nu aprecieze atitudinea personalului medical, dar și condițiile de spitalizare și meniul realizat special pentru mămici în maternitate, transmit jurnaliștii de la  calatorul.net.

Conform proaspetei mămici, micul dejun este unul consistent.

Pe lângă budincă de vanilie, se mai servește o felie de pâine cu unt, cremă de brânză și cașcaval. Cealaltă farfurie conține două felii mai subțiri de salam. Lângă acestea se mai adaugă 100 g de iaurt și un pahar de suc.

Citește și: Aspecte astrologice în astrogramă. Care sunt benefice și care pun piedici

Alimentele servite în timpul prânzului au fost mereu variate, existând posibilitatea de a alege dintre: meniu standard, vegan sau light (ușor). Supa, cartofii și peștele în sos de brânză au primit toate laudele tinerei mămici. În special iaurtul de la desert.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În meniul pentru masa de prânz dedicată femeilor însărcinate sau celor care deja alăptează, se regăsește obligatoriu mâncare pregătită la aburi sau legume fierte, carne sau pește și supă. 

Citește și: VIDEO- Instalația de Crăciun pune probleme serioase: „Pofta în cui de la altceva și un brăduț mic tot îl fac”

Alexandra a mai remarcat că piureul de cartofi era mai preparat din pudră decât din legume proaspete. De asemenea, pacientele au la dispoziție ceai și cafea în cantități nelimitate, iar pe coridor se află mereu o masă cu băuturi.

Alexandra a împărtășit pe rețelele de socializare cum a fost experienta sa din maternitatea germană

Românca a mai precizat că felurile de mâncare erau foarte gustoase și bine pregătite. Mai mult, tânăra mămică a afirmat că salata din sfeclă fiartă i-a amintit de copilărie. 

Citește și: VIDEO- Nervi, haos și disperare pentru românii blocați pe aeroporturile din Anglia

Și meniul pentru cină a fost unul variat: de la diverse tipuri de tartine (cu cașcaval, șuncă, piept de pui), la cartofi copți, ravioli și cum (desigur) fără tradiționalii cârnăciori – toate servită cu salată de legume proaspete.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nu doar programul de alimentație de la maternitate a surprins-o pe Alexandra ci și viața germanilor, atitudinea lor față de muncă și joacă, creșterea copiilor și prietenia diferă de standardele noastre de conduită.

Citește și: VIDEO- Familie din Crevedia, prădată de hoți în miez de noapte. Vezi imagini de pe camerele de supraveghere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si