Cel mai bun concurent al săptămânii, ”player of the week” se stabileşte în funcţie de procentajul jocurilor câştigate din totalul celor jucate.

Astfel, până acum pe primul loc se află războinicul Alin Andronic, cu un procentaj de 71,88%, din totalul celor 96 de meciuri jucate, el a câştigat 69. Este urmat de faimoasa Cristina Nedelcu, care a jucat 99 de meciuri şi a câştigat 68, ceea ce înseamnă un pocentaj de 68,69%.

Urmează apoi doi războinic, Ana Maria Otvoş şi Iulian Pîtea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Interesant este însă faptul că Paula Vieru, criticată mereu de echipa Faimoşilor pe motiv că ar fi cea mai slabă jucătoare de la ei, are printre cele mai bune procentaje, ea fiind înaintea lui Cristian Pulhac, Yamato Zaharia şi a lui Mirel Drăgan. Aceştia trei au de altfel, mai multe meciuri pierdute decât câştigate.

Procentajul Paulei Vieru este de 60%, din cele 15 meciuri, ea a câştigat 9 şi a pierdut 6.

Paula este cea mai nouă concurentă din echipa Faimoşilor, ea intrând în competiţie în urmă cu mai puţin de două săptămâni.

Clasamentul complet îl puteţi vedea aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si