Cine ar fi crezut ca printre victimele lovite ca la popice de masina rosie se afla tocmai Bercea Mondial? Rudele lui, ranite si ele in accident, sunt foc si para pe soferita care a provocat nenorocirea

Nu vorbim, insa, despre  Sandu Anghel. In mainile medicilor a ajuns copilul nevinovat, in varsta de 6 ani, care poarta in acte porecla faimosului interlop: Bercea Mondial.

SOFERITA CONDUCE CAMIOANE

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

"Am vrut sa depasesc un tir, el s-a bagat spre banda a doua unde voiam eu sa depasesc si am fost nevoita sa il depasesc chiar pe contrasens. Am incercat sa ma dau ianpoi pe banda intai, dar aveam putina viteza si pur si simplu m-am intors pe sosea", spune soferita.

Depasirea periculoasa  parea  opera stangace a unui  incepator. Insa tanara de numai 23 de ani este sofer profesionist  si conduce camioane de mare tonaj in strainatate. "Lucrez pe tir, dar acum nu stiu daca o sa mai pot lucra", mai spune ea.

"Soferita poseda permise de conducere tip A, B, C si E, ceea ce ii permite sa conduca autotiruri pe drumurile publice", a declarat si subcomisarul Remus Nicula de la IPJ Buzau. 

Soferita de tir s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala. Cat despre victimele din accident, din fericire, sunt in afara oricarui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si