Close sidebar
Close sidebar

Ce regreta cu adevarat oamenii aflati pe patul de moarte. Un preot care a spovedit mii de muribunzi a facut marturisiri cutremuratoare

Parintele Mihai Andrei Aldea a spovedit mii de oameni in cei 20 de ani de preotie si a realizat ca cei mai multi romani au acelasi regret atunci cand se afla pe patul de moarte.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Preotul Mihai Andrei Aldea a dezvaluit lucruri extrem de interesante despre regretele pe care le au romanii care se afla in fata mortii. In tinerete, Aldea nu credea in Dumnezeu si era pasionat de genetica si studiul corpului uman. Tot stiinta a fost cea care l-a dus aproape de Dumnezeu, iar acum, preotul spune ca a realizat ca oamenii nu sunt intotdeauna pierduti. "Am avut prilejul sa spovedesc activisti de partid aflati pe patul mortii, ofiteri de securitate care aveau fapte foarte grele pe sufletul lor. In ultimele zile de viata s-au pocait, au plans. Vazand moartea inaintea ochilor si-au dat seama ca au fost rai, ca si-au irosit viata facand lucruri cu adevarat rele. Asta mi-a aratat ca samanta care este buna poate sa incolteasca si in ultima clipa.", a spus preotul intr-un interviu pentru adevarul.ro.

Intrebat care sunt cele mai mari regrete pe care le au oamenii aflati in fata mortii, preotul a marturisit ca cel mai des intalnit regret a fost acela ca nu au facut copii sau ca au facut prea putini copii.

Cei mai multi oameni mor singuri in zilele noastre. "De multe ori se intampla ca unii copii sa moara inaintea parintilor sau in cazurile mai bune, pleaca in strainatate. Am spovedit mii de oameni care reprezinta sute de mii de ani de viata. Am vazut aceste vieti in fata ochilor mei. In afara de regretul ca nu au facut mai multi copii, regreta ca nu au facut binele pe care puteau sa-l faca.
Cele mai mari mustrari de constiinta pe patul mortii, atunci camd omul reuseste sa fie sincer, se pot reduce la acest lucru: „Puteam sa fac mult mai mult bine decat am facut“.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Ne nastem ca sa iubim si sa fiu iubiti si tot rostul nostru aici, pe pamant este sa invatam sa iubim si sa fim iubiti", a spus parintele Mihai Andrei Aldea.

sursa: adevarul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI