Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a aflat despre bărbatul care a încercat să se sinucidă pe Aeroportul Otopeni! De ce a recurs, de fapt, la acest gest

Un român a recurs la un gest extrem pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul a fost prins cu o lamă pe care a ascuns-o în gură cu care, ulterior, și-a tăiat venele.

Maria Stiuca,

Și-a tăiat venele în Aeroportul Otopeni

[Sursa foto: Freepik/ Jurnalul]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul șocant a avut loc în această dimineață pe Aeroportul Otopeni. Un bărbat care a decolat din Bruxelles și care a aterizat în București a recurs la un gest extrem. Și-a tăiat venele în fața pasagerilor.

Și-a tăiat venele în Aeroportul Otopeni

Potrivit surselor, bărbatul și-a tăiat venele cu o lamă, în avionul care tocmai aterizase dinspre Bruxelles în București.

Acesta a trecut de control datorită faptului că a ascuns obiectul tăietor în gură. 

Avion pe pista unui aeroport

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Clipe de groază pe Aeroportul Henri Coandă! Un bărbat a încercat să se sinucidă, cu un obiect ținut ascuns în gură. În aeronavă se afla și Raed Arafat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Înainte să recurgă la gestul extrem, bărbatul a început să facă scandal. Autoritățile au fost sesizate să intervină în acest sens, însă, când au ajuns, bărbatul a fost găsit plin de sânge, cu venele tăiate.

La fața locului a venit de urgență un echipaj medical din aeroport care i-a acordat îngrijiri medicale victimei. Restul călătorilor au fost scoși pe ușa din spate a aeronavei, îmbarcați într-un autobuz și transferați către controlul de frontieră, potrivit Aktual 24.

Bărbatul, cunoscut ca având afecțiuni psihice

Pentru moment, încă nu există o certitudine pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

În urma evenimentului nefericit, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale. 

Pasageri pe aeroport

[Sursa foto: Freepik]

Potrivit surselor stirilekanald.ro, acum acesta se află internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Bărbatul este cetățean român și ar fi cunoscut ca având afecțiuni psihice încă din 2010. De asemenea, sursele au mai menționat că acesta ar fi fost, de asemenea, internat la Psihiatrie de mai multe ori de atunci, mai spus sursele.

Ce a transmis compania aeriană?

„După ce a trecut de controlul de securitate de pe aeroportul din Bruxelles, pasagerul a avut un comportament agresiv verbal şi o atitudine nepotrivită, situaţie care a atras avertismentul final (Final Warning) din partea personalului navigant, conform procedurilor de zbor. Mai mult, pentru siguranţa pasagerilor, comandantul, împreună cu echipajul, a luat în calcul inclusiv aterizarea pe aeroporturi de proximitate faţă de ruta de zbor, altele decât cel de destinaţie. La această variantă s-a renunţat pe măsură ce apăreau perioade de stabilitate comportamentală şi calm manifestate de pasager, după primirea avertismentelor", a transmis compania aeriană cu privire la eveniment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI