Agenții de poliție au fost avansați în grad și recompensaţi pentru activitatea profesională din acea noapte. Avansarea celor doi poliţişti a fost făcută prin decizia inspectorului şef al IPJ Vâlcea, cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Ce s-a ales de agenții de poliție bătuți de un clan de rromi din Vâlcea

Citeste si: Un băiat de 11 ani din Pașcani a ajuns internat la neurochirurgie după ce a fost bătut zdravăn de tatăl unei colege

Ce s-a ales de agenții de poliție bătuți de un clan de rromi din Vâlcea

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni din Vâlcea au fost agresaţi pe 20 noiembrie, de un şofer care nu a vrut să oprească în trafic, dar şi de rudele acestuia. Agenții rutieri se aflau în misiune pe Drumul Național 64 la ora 01:00, moment în care au semnalizat unei autoutilitare să oprească, dar șoferul acesteia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Ce s-a ales de agenții de poliție bătuți de un clan de rromi din Vâlcea

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină

Oamenii legii au plecat în urmărirea lor și au tras nouă focuri de armă în plan vertical pentru a-l determima pe conducător să oprească. Șoferul nu a oprit sub nicio formă, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea.

Ce s-a ales de agenții de poliție bătuți de un clan de rromi din Vâlcea

La un moment dat, autoturismul a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar, în timp ce polițiștii s-au deplasat către mașină, au fost agresați de către șofer și alte persoane aflate la fața locului.

În salvarea polițiștilor a venit un alt echipaj din cadrul Poliției Municipiul Drăgășani.

După bătaie, oamenii legii au fost duși la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si