Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a ales de agenții de poliție bătuți de un clan de rromi din Vâlcea

Cei doi polițiști care au fost agresați în timpul unei misiuni în comuna Prundeni au fost avansaţi în grad. Festivitatea a avut loc în cadrul unei şedinţe organizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea cu ocazia Zilei Naţionale a Românei.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Agenții de poliție au fost avansați în grad și recompensaţi pentru activitatea profesională din acea noapte. Avansarea celor doi poliţişti a fost făcută prin decizia inspectorului şef al IPJ Vâlcea, cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Citeste si: Un băiat de 11 ani din Pașcani a ajuns internat la neurochirurgie după ce a fost bătut zdravăn de tatăl unei colege

Ce s-a ales de agenții de poliție bătuți de un clan de rromi din Vâlcea

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni din Vâlcea au fost agresaţi pe 20 noiembrie, de un şofer care nu a vrut să oprească în trafic, dar şi de rudele acestuia.

Agenții rutieri se aflau în misiune pe Drumul Național 64 la ora 01:00, moment în care au semnalizat unei autoutilitare să oprească, dar șoferul acesteia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Citeste si: Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină

Oamenii legii au plecat în urmărirea lor și au tras nouă focuri de armă în plan vertical pentru a-l determima pe conducător să oprească. Șoferul nu a oprit sub nicio formă, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea.

La un moment dat, autoturismul a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar, în timp ce polițiștii s-au deplasat către mașină, au fost agresați de către șofer și alte persoane aflate la fața locului.

În salvarea polițiștilor a venit un alt echipaj din cadrul Poliției Municipiul Drăgășani.

După bătaie, oamenii legii au fost duși la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI