In 2008, rivala romanca a Simonei Halep din finala turneului de junioare de la Roland Garros a fost Elena Bogdan, Simona castigand greu, cu 2-1 la seturi. Din acel moment, drumurile celor doua jucatoare de tenis au luat-o in directii opuse.

Rivala romanca a Simonei Halep. Elena Bogdan a castigat 230.000 de dolari din tenis

Simona Halep a devenit numarul 1 mondial la senioare, a jucat trei finale de Grand Slam, si-a adjudecat mai multe turnee importante si a castigat aproximativ 25 de milioane de dolari din premii.

In schimb, Elena Bogdan a stagnat, in prezent fiind pe locul 663 la „simplu” si 335 la „dublu”, iar premiile din cariera sunt de 230.000 de dolari, de aproape 100 de ori mai putin decat a castigat Simona Halep.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Rivala romanca a Simonei Halep. Elena Bogdan spune ca Simona a avut mai multa incredere

Elena Bogdan, rivala romanca a Simonei Halep, a explicat, pentru Prosport, cum de nu a tinut pasul cu cea cu care juca finala junioarelor de la Roland Garros. „Diferenţa, atunci când treci de la juniori la seniori cred că o fac oamenii din jurul tău.

Şi încrederea pe care tu o ai, că poţi să câştigi meciuri şi la seniori. Probabil ea a avut mai multă încredere. Eu am avut câteva accidentări, probleme cu genunchii. Acum, nu ştiu cât mă ajută să analizăm. Contează prezentul şi viitorul”, a declarat Elena Bogdan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si