Un caz de o violenţă extremă s-a petrecut la Ploieşti, acolo unde o tânără de 18 ani a fost bătută şi torturată de propriul iubit. Imagini au circulat rapide pe internet şi toată lumea a fost şocată de ceea ce a văzut.

Acum mama tinerei a vorbit despre cât de violent era Robert şi a explicat că ea este cea care a insistat mereu pe lângă fiica ei să renunţe la acest băiat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Era violent, a făcut-o să consume doguri. Coşmarul a început când au venit prima dată acasă, în luna martie, la începutul anului. Atunci a început totul. S-a mai întâmplat să o lovească atunci când au venit amândoi la noi. Soţul meu era plecat în Olanda să muncească. El (n.r. – agresorul) s-a îmbătat, a coborât în beci să îşi ia ţuică şi s-au luat la ceartă. A făcut-o în tot felul, a ameninţat-o.

Mi-am chemat socrii să îl dau afară, iar după ce l-am dat afară, seara mi-a spart geamul de la uşă", a spus mama Cătălinei.

Robert se află în arestul Poliţiei pentru faptele sale, în timp ce tânără este ajutată de familie să îşi revină din şoc. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si