Medicii au efectuat autopsia şi au făcut anunţul: "Sunt mai multe plăgi provocate cu un cuţit", potrivit libertatea.ro.

Încă din ziua crimei, oamenii legii sunt pe urmele criminalului. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate la intrarea în blocul în care locuia bucătarul se observă cum victima intră în bloc cu un bărbat. Din păcate, acesta nu se distinge pentru că are pe cap o glugă.

Anchetatorii nu au putut până acum să identifice acea persoană şi să stabilească dacă este sau nu principalul suspect în crimă. Din verificările făcute până acum de anchetatori rezultă că bărbatul care l-a ucis pe Florin Frimu nu este din cercul de prieteni şi cunoscuţi ai acestuia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Anchetatorii ştiu până acum, de la martori, că în garsoniera în care stătea Florin Frimu au fost discuţii aprinse. Criminalul şi Frimu ar fi băut mai multe sticle cu bere înainte de crimă. Frimu a fost găsit mort de proprietarul garsonierei, care a sunat la 112.

În garsonieră a fost găsit şi un cuţit spălat, însă anchetatorii nu au putut stabili, deocamdată, dacă acesta a fost folosit la crimă.

Florin Frimu s-a născut în Ploieşti, dar când avea 15 ani s-a mutat, cu părinţii şi fraţii săi, în Bucureşti. El era singurul care mai locuia în Capitală, rudele sale fiind plecate la muncă în străinătate, potrivit unor surse judiciare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si