Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a găsit în camera ororilor în care Gheorghe Dincă ar fi chinuit-o și a omorât-o pe Alexandra Măceșanu

Camera în care Gheorghe Dincă a chinuit-o și a omorât-o pe Alexandra Măceșanu a fost investigată de specialiști. Este încăperea din care fata a sunat la 112 și în care și-a găsit sfârșitul. În timpul cercetărilor, printre sutele de obiecte, anchetatorii au descoperit o grămădă de anunțuri matrimoniale din care Dincă încerca să racoleze femei singure.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Camera mică, plină de gunoaie și de lucruri aruncate grămadă, alături de un pat de o persoană și un frigider este locul în care „Monstrul din Caracal" a ținut-o captivă pe Alexandra. Se pare că Dincă voia să amenajeze încăperea, dar a renunțat și astfel a ajuns un mic depozit. Bărbatul susține că aceea camera era dormitorul lui și a precizat că acolo a sechestrat-o şi a ucis-o pe Alexandra Măceşanu.

Citeste si: Anunț de ultimă oră în cazul Caracal: Recompensă 500.000 de euro pentru ca Luiza Melencu să vină acasă

Ce s-a găsit în camera ororilor în care Gheorghe Dincă a chinuit-o și a omorât-o pe Alexandra Măceșanu

Citeste si: IPOTEZĂ ȘOC DE ULTIM MOMENT! Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în pușcărie?! Ce măsuri s-au luat la Jilava pentru criminalul din Caracal

Printre munţii de gunoaie din locuinţa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit şi un vraf de anunțuri, imprimate pe coli A4, cu anunțuri de genul celor matrimoniale, arată romaniatv.net.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

„Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutam la munte", scrie pe afiș, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Incredibil, cu ce i-a șocat Dincă pe deținuți la Jilava! ”Vorbește întruna despre Dumnezeu”

„Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară", mai scrie în anunț, unde e făcută și precizarea că femeia trebuie să fie „gospodină", dar și că locuiește la casă, în Caracal.

sursă foto: libertatea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI