În anii '50, o femeie și-a pierdut portofelul. Acesta a fost găsit 65 de ani mai târziu, în zidul unui cinematograf vechi din Atlanta, Statele Unite ale Americii.

În interiorul acestuia au fost găsite mai multe lucruri personale ale persoanei căreia i-a aparținut.

Cel care l-a găsit s-a gândit că să facă tot posibilul pentru a-l returna familiei femeii care l-a pierdut. Și așa a și făcut.

Bărbatul le-a oferit urmașilor femeii o amintire de neprețuit

Bărbatul a început să îi caute pe urmașii persoanei care și-a pierdut portofelul. Este vorba despre Chris Escobar, actualul proprietar al Plaza Theatre, cel mai vechi cinematograf din Atlanta. El a descoperit portofelul într-un perete dintr-o baie, atunci când făcea lucrări de renovare.

perete cinematograf

Portofelul femeii a fost găsit într-un perete dintr-o baie a cinematografului, în timpul renovărilor.

[Sursa foto: CNN]

Citește și: De câte luminițe de Crăciun avem nevoie pentru a ne face casa vizibilă din spațiul cosmic? Iată cât costă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În portofel au fost găsite acte de identitate, fotografii de familie alb-negru, carduri și un bilet la tombolă pentru o mașină Chevrolet.

Proprietarul cinematografului vechi a spus că a mai găsit și sticle de băuturi alcoolice și aparate vechi de floricele de porumb.

„Este ca un portal înapoi în timp (n.r. portofelul). Am realizat că acesta a lipsit familiei, o familie formată din oameni adevărați, timp de 65 de ani. Doar imaginați-vă dacă i-am putea găsi...”, a spus bărbatul pentru CNN.

portofel

Portofelul femeii conținea multe amintiri ale acesteia.

[Sursa foto: CNN]

Bărbatul s-a folosit de informațiile regăsite în portofel pentru a afla cine era proprietara acestuia. Era vorba despre Floy Culbreth.

A încercat să o caute în mediul online, însă o problemă i-a dat câteva bătăi de cap bărbatului: la acea vreme, multe femei preluau numele soțului.

Atunci, Chris Escobar a apelat la ajutorul soției sale, care este un „detectiv pe internet” pentru a-l ajuta să îi găsească familia proprietarei portofelului. Nicole, soția acestuia, a reușit să găsească informații despre soțul lui Floy și a ajuns la o mențiune despre „Culbreth Cup”, un turneu de golf în scop caritabil. 

Un simplu portofel s-a dovedit a fi „un val de amintiri” frumoase

După aceea, cei doi au reușit să o găsească și pe Thea Camberlain, implicată în organizarea acestui turneu și despre care au aflat că ea era fiica soților Culbreth. Femeia a spus, despre mama sa, că era frumoasă și că avea o personalitate cu adevărat plăcută. Despre mama sa a mai spus și că a fost destul de implicată în comunitate și că a derulat multiple acțiuni caritabile.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Crăciunul lui Valentin Sanfira. Cum petrece cântărețul sărbătorile de iarnă?

Thea a descoperit, în portofelul mamei ei, unele obiecte care aveau chiar legătură cu ea. Este vorba despre un card de asigurare și o notiță cu o programare la medic. Se pare că mama sa ar fi pierdut portofelul în urmă cu 71 de ani, pe când Thea avea doar 6 ani.

„A fost foarte emoționant. Un val de amintiri a revenit și ne-au adus-o înapoi”, a spus Thea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si