Anchetatorii au confirmat că în seara în care a murit Emi Pian consumase substanțe halucinogene. În același timp, membrii clanului Duduianu susțin că Emi nu era un împătimit al drogurilor.

Se speculează că șeful grupării care vindea droguri interlopilor și maneliștilor este chiar Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru’. De-a lungul anilor acesta s-a ocupat cu organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele lăutarilor.

Citeste si: Băsescu: „Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL!”

Individul este acum în atenția anchetatorilor, care suspectează că el ar fi vândut substațele interzise membrilor clanului Duduianu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Procurorii DIICOT au reținut trei suspecți în acest caz, membrii apropiați ai clanului, care le-ar fi vândut personal droguri interlopilor și maneliștilor. Posibilitatea ca Emi Pian să fi fost drogat în momentul asasinării devine din ce în ce mai mare, susțin anchetatorii, potrivit Cancan.ro.

Clanul Duduianu, încolţit de mascaţi

Rând pe rând ajung în instanţă membrii clanului Duduianu! Astăzi i-a venit rândul celui care este chiar nepotul regelui interlop, Cristofor Duduianu! Acuzat şi el că ar fi ameninţat manelişti celebri, Cristi Cioară a fost dus în faţa judecătorilor cu două capete de acuzare

grave, care l-ar putea trimite pentru mulţi ani după gratii.

Citeste si: Este ziua Andreei Pirui de la „Puterea Dragostei”. Ce mesaj i-a dat Marius fostei iubite

De nerecunoscut a fost marţi Cristi Cioară, membrul clanului Duduianu, în momentul în care a fost adus la Judecătoria Sectorului 1 pentru audieri. Îmbrăcat simplu, într-un tricou alb şi fără siglele unor firme celebre, care l-au consacrat în anturajul lui, interlopul părea spăşit si nu a avut nimic să le spună jurnaliştilor! A fost şi el săltat aseară de poliţişti în dosarul în care manelişti celebri

ar fi fost tâlhăriţi, iar mai multi membri ai clanului Duduianu dau deja explicatii in justitie!.

Citeste si: VIDEO- Droguri pentru interlopi și maneliști. Trei apropiaţi ai clanului Duduianu au fost reţinuţi

Desi mai mic in clan ca rang, Cristi Cioară este chiar nepotul fostului rege interlop, Cristofor Duduianu, care a murit în urmă cu 2 ani.

Chiar înainte ca relaţia clanului cu Florin Salam, unul dintre păgubiţi acum, să se strice, manelistul dădea dedicaţii pe bandă rulantă pentru regele interlopilor şi nepoţii lui, printre care şi tânărul reţinut acum de oamenii legii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si