Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a întâmplat cu adevărat cu Cristi Borcea de a ajuns de urgență la spital! Avem toate informațiile de la închisoare EXCLUSIV

Cristi Borcea se află internat la spitalul Penitenciarului Rahova

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De mai bine de două săptămâni, Cristi Borcea  se află la Penitenciarul Rahova, după ce a primit o sentință de cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor terenurilor din stațiunea Mamaia.

Cristian Borcea a fost găsit vinovat pentru faptul că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. În atari condiții, afaceristul a fost încarcerat pentru 21 de zile în la Rahova, apoi, se va decide în ce închisoare va fi transferat, cel mai probabil la Poarta Albă.

Cristi Borcea s-a îmbolnăvit în pușcărie! Cu cine stă în salonul spitalului de la Rahova

Din păcate, închisoarea pare să nu îi priască deloc omului de afaceri, mai ales din punct de vedere al sănătății! Mai mult, lucrurile s-au înrăutățit ieri, atunci când el a a ajuns de urgență la spital, iar în aceste momente, se află internat la spitalul închisorii Rahova!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dacă inițial, s-a spus că afaceristul a venit să își facă un set de analize de rutină, ei bine, se pare că adevărul ar fi cu totul altul! Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii de la surse de la fața locului ca deținutul Cristi Borcea s-a îmbolnăvit în pușcărie.

”Are probleme cardiace mai vechi, o malformație și, în urmă cu câteva zile, a acuzat înțepături în zona inimii. În plus, mai prezintă probleme și cu membrele inferioare, în special la menisc, de aceea, totul trebuie luat în calcul și nicidecum lăsat la voia întâmplării. Deocamdată, situația lui necesita internare și, cel puțin pentru o perioadă, a fost repartizat într-un salon, în care mai există un pacient din penitenciar, și el cu afecțiuni similare”, au dezvăluit surse din preajma fostul acționar dinamovist!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI